〈L522〉春巻き 640円
thick soup with vegetable and pork on top of fried rice
〈L512〉焼き餃子 630円
Minced pork and beancurd with red pepper sauce on top pf fried rice
棒棒鶏(蒸し鶏の冷菜) 1000円
〈121〉胡麻味噌辛子ソース
With spicy sesame sause
〈123〉巴蜀風ソーフ
With szechuan style seuce
〈122〉葱油ソース
With green onion oil
〈124〉松花皮蛋(ピータン) 900円
Preserved egg
〈L521〉焼売 690円
Round fried meet dumplings
〈131〉海哲皮(くらげの冷菜) 1050円
Cold jerry fish
〈512〉蛋花湯(玉子スープ) 480円
Egg soup
〈114〉その日のおつまみ 〜520円
Small dish for alcohol
〈L512〉ワンタン 680円
Dumping soup
〈132〉叉焼(チャーシュー) 1000円
Rice(regular serving)
〈513〉栗米湯(コーンスープ) 480円
Rice(large serving)
〈511〉素菜湯(野菜スープ) 480円
Rice(regular serving)